Atabey Hacı Naciye Kasap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında her türlü bilimsel ve teknolojik gelişim ve değişime açık olarak türünde örnek alanında önder bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları Doğrultusunda Değişen ve gelişen bilgi toplumunun gelişim sürecine paralel olarak, kurum kültürü ve disiplini içinde sürekli öğrenilebilen bireyler yetiştirmek ve toplumsal duyarlılık bilinciyle öğrencilerimizi mesleki eğitim alanında yeterli bilgi beceri ve donanıma sahip nitelikli ve donanımlı bireyler olarak topluma kazandırmak, bu amaca ulaşmak için Atabey Hacı Naciye Kasap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir.

Başarılar: Genç B Halter Türkiye İkinciliği 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası BOCCE Gençler İl Birinciliği Okullar Arası Gençler Halter Isparta 1 Altın 1 Gümüş Madalya Genç A Halter 1 Türkiye 2.si, 1 Türkiye 6.sı

Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Kort Tenis Halter Bocce